Wij, de huiskatten van Paws & Pearls, gaan jullie in alle eerlijkheid meer vertellen over onze miauwmy en de 'baas' van deze webshop.

Onze miauwmy noemt Anja en we moeten het toegeven: ze is een heel erg bezorgde miauwmy.

Het begon jaren geleden al ...
Onze miauwmy heeft heel lang onderzoek op planten gedaan en bij dit werk zag ze dat bij het kweken van planten best wel veel vergif gebruikt werd. Omdat het in ons land al royaal toegepast werd, vroeg ze zich af hoeveel vergif er in landen als China of Amerika, waar de meeste catnip vandaan komt, gebruikt werd. 

Ze zag ook dat er gevaarlijke dingen aan de speelgoedjes hingen (bv belletjes) en dat er kleurstof van de stof afkwam. "Jullie likken al die kleurstof op", zei ze dan en dan nam ze het speelgoedje pardoes af en gooide het in de vuilbak.

Omdat ze ons toch veilige speelgoedjes wou geven, is ze ze zelf beginnen te maken met catnipkruiden die bestemd zijn voor consumptie door mensen (om thee van te maken). Ze zei dat ze alleen op die manier zeker kon zijn dat de kruiden veel beter nagekeken werden op gifresten.

We vonden dit wel lief van haar maar we moeten toegeven dat de speelgoedjes in het begin op niets trokken. Om onze miauwmy een plezier te doen, speelden we er toch maar mee. Er zat tenslotte catnip in.

Na een tijdje begon ze tot onze verbazing hele mooie speelgoedjes te maken en toen vroegen de miauwmy's van onze kattenvriendjes ook naar de speelgoedjes. En voor ze het wist had onze miauwmy een webshop met veilige catnip kattenspeelgoedjes. 

Wat moeten we nog vertellen over onze miauwmy?
O, dit nog. Ze is écht bezorgd over haar klanten en de poezenvriendjes van haar klanten. Ze zorgt er met haar ganse hart voor dat de kattenspeelgoedjes veilig zijn en dat alle artikelen in de webshop lang meegaan. "Dat is belangrijk voor de mensen hun portemonnee" zegt ze dan. Persoonlijk snappen we dat niet. In zo'n portemonnee zit toch maar papier en stinkende schijfjes? 't Zal wel weer zo'n gek human ding zijn. Maar als onze miauwmy het belangrijk vindt dan zal het wel belangrijk zijn voor alle humans.

Als je nog een vraag hebt, stel ze gerust aan onze miauwmy.
Dat kan bijvoorbeeld door een berichtje te sturen naar dat gekke ding waar ze heel de tijd naar kijkt en waar ze met haar vingers op tikt. Mail noemt ze het. Als je hier klikt dan gaat ze het zeker aankrijgen.


Paws & Pearls/ greenPAWS is een Belgische firma die in 2015 is opgericht door Anja Croonenborghs.

Dit is Anja. 
Kattenliefhebster.
Gek op haar tuin en de natuur.
Dol op chocolade en koffie.

 

© 2016 - 2023 Paws & Pearls | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel