Hoe betalen?

De betaling vindt altijd plaats voor levering van de producten. 

Overboeken (= vooraf overmaken).
Nadat je de orderbevestiging hebt ontvangen in je inbox dien je het factuurbedrag over te maken op onze bankrekening.
Rekeningnummer:
IBAN: BE26 9730 3511 3529
BIC: ARSP BE 22
Ten name van Anja Croonenborghs en met vermelding van het factuurnummer.


Bij sommige banken duurt het een aantal werkdagen voordat de betalingstransactie is verwerkt. Paws & Pearls zal je bestelling dan ook voor een periode van 5 werkdagen vasthouden. Na 3 werkdagen krijg je per e-mail een herinnering dat wij de betaling nog niet hebben ontvangen. Na 5 werkdagen zullen wij de order verwijderen en de artikelen weer vrijgeven voor de verkoop. Wij informeren je hier wel over.

iDEAL, Bancontact/ Mister Cash, Mastercard of Visa.
Je hebt je bestelling afgerond en bevestigd.
Vervolgens wordt het betalingsproces opgestart. Je wordt doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd om een aantal gegevens in te vullen (je inloggegevens). Vervolgens autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Paws & Pearls wordt direct geïnformeerd dat je betaling is ontvangen.

PayPal
Als je een PayPal-account hebt dan is betalen zeer eenvoudig. Het volstaat je e-mailadres en je wachtwoord in te geven, de betaling te bevestigen en PayPal schrijft het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of je kredietkaart. 

Indien er een probleem opduikt, aarzel niet om ons te contacteren!
Dit kan via mail of bel ons op (0496/576058).

© 2016 - 2023 Paws & Pearls | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel